All for Joomla All for Webmasters
 210 9825988

Λίγα λόγια για μας

 

Ο Αρης Ζαφειροπουλος και η Σισσυ Χριστοφιδου.

Περήφανοι συνοδοι τριών υπέροχων ημιαιμων "τετράποδων κοριτσιων"και δυο περσικων γατων .

Η ενασχόληση και η αγάπη μας για τα κατοικίδια και την φροντίδα τους από μικρή ηλικία, μας οδήγησε σε κάποια στιγμή της ζωής μας που είχαμε την τύχη να μπορούμε να διαλέξουμε επάγγελμα, να ακολουθήσουμε το σοφό ρητό:

"Διάλεξε να κάνεις ένα επάγγελμα που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί στη ζωή σου να δουλέψεις ούτε μία μέρα".

Μετά από εκτεταμένες σπουδές στο grooming, χρησιμοποιήσαμε την γνώση και την εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε έναν ζεστό επαγγελματικό χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Ένα κομμωτήριο, όπου η φροντίδα των πελατών - φίλων μας γίνεται
    με όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και
  • Ένα χωρο με αξεσουαρ οπου προσπαθούμε να καλύψουμε με κομψότητα και γούστο, όλες τις πιθανές ανάγκες τους.

Σ' αυτό το χώρο σας περιμένουμε να μας εμπιστευθείτε τη φροντίδα των δικών σας "τετράποδων παιδιών", με την υπόσχεση πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είναι ευχαριστημένα και τα παιδιά και οι γονείς.

Η φιλοσοφία που μας εμπνέει και μας εκφράζει απόλυτα, αποτυπώνεται στο motto μας: "Φροντίζουμε με αγάπη το κατοικίδιό σας".

Η αγάπη και το μεράκι μας για την φροντίδα των κατοικιδίων και την εμφάνιση τους, σε συνδυασμό με την εμπειρία, μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κομμωτήριο, εισάγοντας μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας της παγκόσμιας αγοράς.

Με τον τρόπο αυτό κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για εργαζόμενους και επισκέπτες.

Θέλοντας να προσφέρουμε πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους πελάτες – φίλους μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εργασίας, κάναμε εκτεταμένες σπουδές στο αντικείμενο του καλλωπισμού κατοικιδίων (grooming), ξεκινώντας από την Ελλάδα και συνεχίζοντας την εξειδίκευση μας στην Αγγλία, όπου και γίναμε κάτοχοι πτυχίων City & Guilds. Οι γνώσεις αυτές εμπλουτίζονται συνεχώς με τη συμμετοχή και παρακολούθηση στο εξωτερικό: των μεγαλύτερων κλαδικών εκθέσεων, εκθέσεων μορφολογίας και σεμιναρίων.

Η πολύπλευρη αυτή ενασχόληση, εγγυάται τη γνώση όλων των απαραίτητων τεχνικών που απαιτούνται για έναν επαγγελματικό καλλωπισμό ή κούρεμα σκύλου, σύμφωνα με τη ράτσα και τον τύπο τριχώματος του. Επίσης το ειδικό βραβείο «Εxcellence in Kind and Effective Handling and Control» που μας απονεμήθηκε, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μας, για τον ευγενικό και αποτελεσματικό χειρισμό δύσκολων συμπεριφορών σκύλων κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού, δικαίωσε την πάγια φιλοσοφία μας ότι,η φροντίδα ενός κατοικιδίου, για να είναι αποτελεσματική, χρειάζεται γνώση αλλά για να είναι ευχάριστη χρειάζεται, απλά, πολλή αγάπη.

Μετά την απόκτηση των πτυχίων μας, είχαμε την τιμή να γίνουμε δεκτοί ως ενεργά μέλη των οργανισμών: Βρετανικός Σύλλογος Κομμωτών Σκύλων και Βρετανική Ένωση Επιχειρήσεων Φροντίδας Κατοικιδίων Ζώων.

Το γεγονός αυτό μας κάνει περήφανους γιατί μας τοποθετεί διαχρονικά στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και μας εξασφαλίζει συνεχή ενημέρωση σε όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του καλλωπισμού, της υγείας και των προϊόντων που αφορούν τους τετράποδους πιστούς φίλους μας.

Άλλωστε, εσάς σας κερδίζουμε μέσα στο χρόνο και απολαμβάνουμε τους καρπούς των πολύχρονων κόπων μας με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Τα αγαπημένα σας κατοικίδια όμως τα κερδίζουμε από την πρώτη στιγμή από τη «μυρωδιά» ασφάλειας και φροντίδας που εκπέμπουμε.